APM Ambitie-check

 Maar als je nu de dingen doet,
de dingen die je kan... 1) 

Snel weten wat uw medewerkers ‘beweegt’?
Doe de ambitie-check!    

 

Om snel zicht te krijgen op de ambitie van uw medewerkers en hun mogelijke bijdrage in een team heeft APM de ambitie-check ontwikkeld.

Hoe werkt de ambitie-check?
De ambitie-check bestaat uit twee vragenlijsten die door de medewerker worden ingevuld.
Wij verwerken de antwoorden en koppelen ze terug in een persoonlijk gesprek waarin er een plaatje gepresenteerd wordt van de drijfveren en de rol die het liefst in een team wordt vervuld.
Is er de wens om te ‘groeien’ of koerst men op stabiliteit in het werk? Wil de medewerker vooral de trekker in een team zijn of is hij/zij veel meer degene die altijd de puntjes op de i zet?
Deze informatie kan zowel door u als uw medewerker gebruikt worden, bijvoorbeeld als basis voor een functioneringsgesprek of ter voorbereiding voor het opstellen van een Persoonlijk Ontwikkelings Plan (POP).

Wat is de toegevoegde waarde voor u als werkgever?
U kunt een totaalplaatje van de samenstelling van een team krijgen met een antwoord op de vraag of de balans tussen de verschillende teamleden goed is. Maar u kunt ook op individueel niveau zien of een medewerker op de juiste plek zit.
Met deze informatie hebt u handvatten om te bewerkstelligen dat men in een functie zit die het beste past en u kunt doelgerichter naar nieuwe medewerkers zoeken, die aanvullend op het team kunnen zijn.
Als de balans en de harmonie in een team goed zijn, zal men met meer plezier werken en dat zal uiteindelijk het rendement van het werk én de organisatie ten goede komen.

Wat kost de ambitie-check?
Per persoon € 200 (exclusief 19% BTW), de tijd die het uw medewerker kost (ongeveer 20 minuten) om de vragenlijsten in te vullen en een uur voor het persoonlijk gesprek, waarin de resultaten worden besproken.

APM heeft als visie dat plezier in je werk hebben, je gewaardeerd voelen en je kwaliteiten optimaal benutten een groot deel van je levensvreugde bepalen.
APM wil er mede zorg voor dragen dat mensen zich bewust zijn van hun sterke en zwakke kanten, hun mogelijkheden en beperkingen, zodat zij kansen kunnen aangrijpen om tot een optimale (werk-) situatie te komen.

Graag staan wij voor u klaar wanneer u een vervolgtraject wilt, of dat nu teambuilding is, een individueel coachingstraject, een EVC-traject, hulp bij een sollicitatieprocedure of outplacement.

   1)  Een uitspraak van Poeh, het beertje met maar een klein beetje verstand … 
       TAO van Poeh door Benjamin Hoff

 

autoweg