Alle aandacht voor de opdrachtgever

APM is een kleine organisatie. Hierdoor zijn wij gewend aan korte communicatielijnen. En wat voor onze begeleiding van kandidaten geldt, geldt ook voor onze relatie met opdrachtgevers. Wij zijn direct, betrokken en hebben oog voor uw belangen. 

Vestigingen 
Met vestigingen in Ede bestrijken wij heel Midden Nederland, maar wij werken door het hele land. Onze locatie is vanuit het hele land goed bereikbaar.

Producten en diensten
APM begeleidt mensen in hun werksituatie. Dat kan zijn in de bestaande situatie of naar een andere werksituatie. Daartoe hebben wij diverse programma's ontwikkeld waarin wij persoonlijke begeleiding combineren met psychologische testen, cursussen en trainingen.
Naast deze persoonlijke begeleiding hebben wij programma's voor teambuilding en begeleiding van groepen.
Voor met onslag bedreigden of mensen die reeds zijn ontslagen bieden wij een training in groepsverband.
Het door ons ontwikkelde en derhalve unieke Mobiliteitspel®  is een van onze succesvolle producten.
Bekijk ons dienstenaanbod.

De resultaten
Wij zijn in 1993 met onze werkzaamheden begonnen. Onze opdrachtgevers komen uit diverse sectoren en hebben zowel profit- als non-profitdoelstellingen. Wij zouden zonder resultaten niet zo gegroeid zijn en zijn dan ook trots op wat we met onze werkzaamheden bereiken: tevreden kandidaten en tevreden opdrachtgevers. En dat stemt ook ons tevreden.

Een begeleidingstraject is altijd maatwerk. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?
Neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op! 

 

 

 

autoweg