Hoe werken wij?

APM is gevestigd in Ede. Wij hebben verschillende programma's voor het begeleiden en ondersteunen van mensen in hun werksituatie of naar een nieuwe werksituatie. Onze belangrijkste drijfveer is ervoor te zorgen dat mensen met plezier het werk doen dat bij ze past

Onze aanpak is persoonlijk, flexibel, betrokken en vasthoudend. We kijken naar het karakter, de wensen en de (on)mogelijkheden van de kandidaat. In individuele gesprekken begeleiden we de kandidaten en bieden we trainingen om zwakke punten te verbeteren of sterke punten te benadrukken.

Wij zijn een kleine organisatie en hanteren korte communicatielijnen zowel binnen het bureau als naar de opdrachtgevers en de kandidaten. We proberen op een betrokken wijze onze kandidaten op de juiste plek te krijgen en onze opdrachtgevers tevreden te stellen. En daarin kunnen we ook creatief en innovatief zijn. Denk maar eens aan het Mobiliteitspel dat wij ontwikkeld hebben. Of het concept van Flexcoaching. Lees ook eens een ervaringsverhaal van één van onze kandidaten, dan zult u zien dat wij de zaken op onze (eigenwijze) eigen wijze benaderen!

Kwaliteitswaarborging
APM garandeert kwaliteit. APM-consultants zijn aangesloten bij CMI, NOLOC en NVP. Wij hanteren de gedragscodes van NOLOC en OVAL


Toelichting
CMI staat voor Career Management Institute, de certificeringsorganisatie van loopbaanadviseurs.

NOLOC is de beroepsvereniging voor professionals werkzaam op het gebied van loopbaanadvisering, outplacement, beroepskeuzeadvies, individuele re-ntegratie trajecten en carrièrecoaching.

De Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP) is hét netwerk voor P&O-professionals die zich bezig houden met issues als HR-strategie, arbeidsverhoudingen, werving en selectie, beloningssystemen, arbeidsvoorwaarden en opleidingsplannen.

 

Fietspad