APM: persoonlijk en betrokken

Wanneer werknemers niet lekker in hun vel zitten, levert dat soms problemen op. De productiviteit gaat omlaag, er ontstaan spanningen en fouten worden gemakkelijker gemaakt. Misschien wordt de werknemer wel langdurig ziek, iets wat uw organisatie veel geld kan kosten. Het is een cliché, maar ook in deze situaties geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Hoe eerder u hulp inroept van APM, hoe kleiner de gevolgen.

APM Loopbaanadvies ondersteunt mensen in diverse werksituaties. Wij zijn al meer dan twintig jaar succesvol in de ruime omgeving rond Ede. U kunt bij ons terecht voor allerlei werkgerelateerde diensten als coaching, loopbaanbegeleiding, outplacement en re-integratie (1e en 2e spoor). Bij onze dienstverlening kijken we sterk naar de persoon achter de cliënt. Wij werken voor bedrijven en organisaties in de profit en non profitsector, maar ook particulieren/werknemers kunnen onze hulp inroepen.

Mens centraal, persoonlijke benadering
Iemand die niet op de juiste plek zit, of zich niet prettig voelt op die plek, presteert minder. Dat is in diverse onderzoeken naar voren gekomen. Soms kan de situatie verbeterd worden door in gezamenlijk overleg verandering in de werksituatie aan te brengen. In andere gevallen is loopbaanbegeleiding de beste optie voor beide partijen. Wij gaan bij onze adviezen uit van de wensen, mogelijkheden en beperkingen van de cliënt. In persoonlijke gesprekken en met behulp van vragenlijsten brengen we de zwakke en sterke punten van een werknemer in kaart en begeleiden hem of haar naar een nieuwe werksituatie. Indien nodig wordt hij of zij ook op die nieuwe plek nog ondersteund door persoonlijke gesprekken en trainingen.

Direct aan de slag
Problemen van en met werknemers kunnen het beste direct aangepakt worden. Wij hebben daarom Flexcoaching ontwikkeld. Flexcoaching is een jaarcontract voor een aantal begeleidingsactiviteiten voor een willekeurig aantal werknemers. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om op korte termijn onze hulp in te roepen zodat u altijd snel met het werken aan een oplossing kunt beginnen.

Teambuilding
Samenwerking in een goede sfeer verhoogt het plezier in het werk en daarmee de effectiviteit. Voor teambuilding en veranderingstrajecten hebben wij ons eigen bordspel ontwikkeld: het Mobiliteitspel. Tijdens het spel worden meerdere mensen op een ongedwongen wijze met elkaar in gesprek gebracht over wat hen beweegt en welke eigenschappen volgens hen belangrijk zijn in de dagelijkse werksituatie. Het spel maakt onder meer duidelijk welke rollen de teamleden hebben, wat ze belangrijk vinden in hun werksituatie en hoe zij elkaar kunnen ondersteunen. Hierdoor verbetert de sfeer en de samenwerking.

Bekijk onze producten en diensten !

 

Fietspad