APM Loopbaanadvies zoekt u op.

Meer en meer wordt duidelijk dat het ‘ouderwetse’ loopbaanadvieswerk, zoals we dat jarenlang als aanbod van APM hebben uitgevoerd, minder wordt. We denken dan vooral aan de activiteiten die we verrichten voor verschillende organisaties en die we onder de noemer ‘Flexcoaching’ aanbieden. Hoewel er uiteraard niets is veranderd aan de noodzaak om op gezette tijden de loopbaan ‘tegen het licht’ te houden en je de vraag te stellen ‘of dit het nou is’ wat loopbaan betreft, zien we dat veel minder organisaties bereid zijn om hun werknemers een coachings-/loopbaanbegeleidingstraject aan te bieden.
Is de oorzaak het groeiend aantal ZZPers, waardoor werkgevers (te) gemakkelijk denken dat de zorg voor de loopbaan geheel ligt bij de werknemer/opdrachtnemer zelf?
Hoe het ook zij, ons inziens blijft het, juist nu, heel belangrijk dat werkgevers zich realiseren dat w
erknemers het werkkapitaal zijn van een onderneming. Om optimaal te kunnen presteren moet een werknemer goed gemotiveerd zijn en plezier in het werk willen hebben en houden!

Het verminderde aanbod van cliënten/kandidaten die we op onze eigen locatie ontvangen, betekent dat op termijn een eigen locatie niet rendabel is en we vooral naar de opdrachtgever toe gaan en daar een ruimte zullen zoeken om onze begeleidingsgesprekken te voeren.

trap