Zaterdag 7 november: eerste Landelijke EFT dag. APM doet ook mee!

EFT staat voor Emotional Freedom Techniques en is een effectieve techniek die onder meer toepasbaar is op (al dan niet werkgerelateerde) klachten die te maken hebben met spanning. Bijvoorbeeld rondom burn-out.
EFT kan aanvullend worden ingezet in een (loopbaan)coachingstraject.
Zie de EFT-website voor meer informatie en alle deelnemende organisaties.

 

Wil jij op zaterdag 7 november een EFT workshop of EFT sessie volgen bij APM?

Meld je dan nu aan voor dit evenement! Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

EFT sessies op 7 november (van 9:30 tot 12:00 uur)
Caroline Steenbergen zal in de ochtend persoonlijke korte sessies geven van een half uur. Deze zijn bedoeld om kennis te maken met EFT en kleine klachten op te lossen. In een één-op-één situatie kun je ervaren wat EFT voor je kan betekenen. Stuur voor deze kennismakingssessie  een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

EFT workshops op 7 november (van 13:30 - 14:30 en van 15:00 - 16:00 uur)
In de middag kun je deelnemen aan een van de twee korte EFT workshops. Deze workshops van een uur volg je in groepsverband. Ze geven je in korte tijd een inzicht in wat EFT inhoudt en hoe het toe te passen is.
De workshops hebben een educatief karakter en je kunt al je vragen stellen. We kunnen werken aan een persoonlijke klacht of ongemak van jou, zodat je een stuk lichter de deur uit zult gaan. Het is niet nodig je persoonlijke onderwerp te delen in de groep, dit kun je voor jezelf houden, maar het mag natuurlijk wel. Wil je deelnemen aan een workshop, meld je dan aan door een e-mail te sturen aan
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Praktische informatie

Locatie:
APM / De Blauwe Laurier
Stationsweg 111
6711 PN  Ede

Kosten (worden geschonken aan een goed doel): 
EFT sessie € 20,-
EFT workshop € 15,-

Het goede doel: Project Light Rwanda

De opbrengst van deze dag schenkt APM in zijn geheel aan het project Global Healing van PhD Lori Leyden. Al vier jaar werkt Lori met haar team aan het oplossen van de oorlogstrauma’s van weeskinderen in Rwanda. Met EFT kan ze de meest afschuwelijke herinneringen neutraliseren en daarna ondersteunt ze deze jonge mensen met opleiding en werk. Bekijk deze video en haar website voor meer informatie.

 

 

 

 

trap