APM Loopbaanadvies zoekt u op.

Meer en meer wordt duidelijk dat het ‘ouderwetse’ loopbaanadvieswerk, zoals we dat jarenlang als aanbod van APM hebben uitgevoerd, minder wordt. We denken dan vooral aan de activiteiten die we verrichten voor verschillende organisaties en die we onder de noemer ‘Flexcoaching’ aanbieden. Hoewel er uiteraard niets is veranderd aan de noodzaak om op gezette tijden de loopbaan ‘tegen het licht’ te houden en je de vraag te stellen ‘of dit het nou is’ wat loopbaan betreft, zien we dat veel minder organisaties bereid zijn om hun werknemers een coachings-/loopbaanbegeleidingstraject aan te bieden.
Is de oorzaak het groeiend aantal ZZPers, waardoor werkgevers (te) gemakkelijk denken dat de zorg voor de loopbaan geheel ligt bij de werknemer/opdrachtnemer zelf?
Hoe het ook zij, ons inziens blijft het, juist nu, heel belangrijk dat werkgevers zich realiseren dat w
erknemers het werkkapitaal zijn van een onderneming. Om optimaal te kunnen presteren moet een werknemer goed gemotiveerd zijn en plezier in het werk willen hebben en houden!

Het verminderde aanbod van cliënten/kandidaten die we op onze eigen locatie ontvangen, betekent dat op termijn een eigen locatie niet rendabel is en we vooral naar de opdrachtgever toe gaan en daar een ruimte zullen zoeken om onze begeleidingsgesprekken te voeren.

Aanbod V&D Ede

Op 19 januari naar V&D Ede geweest en het onderstaande aanbod gedaan.
We hebben het allemaal via het nieuws gehoord, V&D is failliet.

Hoe het precies verder gaat lijkt niemand nog te weten, maar zeker is wel dat velen een nieuwe baan zullen moeten zoeken. 
Geld voor begeleiding daarbij is er niet, wordt gezegd, terwijl solliciteren en alles wat daar omheen hangt  geen gemakkelijke opgave is!

Wij, APM Loopbaanadvies, weten daar alles van! En juist daarom willen wij de helpende hand bieden. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om niet alleen te staan in het proces van je opnieuw oriënteren op de arbeidsmarkt.

Wij kunnen je uiteraard geen baan garanderen, maar wat we wel kunnen is je helpen om een mooi CV te maken en je goed te presenteren.

Wil je hiervan gebruik maken, meld je dan aan. Het kost je, behalve mogelijk wat vrije tijd, niets!

 Waarom wij dit aanbieden? 

Omdat we vinden dat ‘ach en wee’ roepen niet helpt, iedereen op z’n tijd soms een helpende hand nodig heeft, het treurig vinden dat bij zo’n groot bedrijf de werknemers in de kou blijven staan en omdat we ons werk enorm leuk vinden!

Landelijke EFT Dag 2015 was een succes!

Op zaterdag 7 november vond de eerste Landelijke EFT Dag plaats. Meer dan 40 praktijken in Nederland, waaronder APM Loopbaanadvies, zetten hun deuren open om EFT (Emotional Freedom Techniques) onder de aandacht te brengen en meer bekendheid te geven. Tegen een sterk gereduceerd tarief kon men deelnemen aan een workshop of kiezen voor een individuele sessie, om daarmee direct te ervaren wat EFT kan betekenen.

Ook APM droeg zaterdag haar steentje bij. We kunnen een mooi bedrag overmaken voor het goede doel. 
De opbrengst van deze dag komt namelijk ten goede aan Project Light in Rwanda van Lori Leyden.
Al vier jaar werkt Lori met haar team aan het oplossen van de oorlogstrauma’s van weeskinderen in Rwanda. Met EFT kan ze de meest afschuwelijke herinneringen neutraliseren en daarna ondersteunt ze deze jonge mensen met opleiding en werk. Bekijk deze video en haar website voor meer informatie.

Dank aan iedereen die een bijdrage aan deze dag of Project Light heeft geleverd!

Zaterdag 7 november: eerste Landelijke EFT dag. APM doet ook mee!

EFT staat voor Emotional Freedom Techniques en is een effectieve techniek die onder meer toepasbaar is op (al dan niet werkgerelateerde) klachten die te maken hebben met spanning. Bijvoorbeeld rondom burn-out.

EFT kan aanvullend worden ingezet in een (loopbaan)coachingstraject.

Zie de EFT-website voor meer informatie en alle deelnemende organisaties.

Wil jij op zaterdag 7 november een EFT workshop of EFT sessie volgen bij APM?

Meld je dan nu aan voor dit evenement! Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer: Zaterdag 7 november: eerste Landelijke EFT dag. APM doet ook mee!

trap