Kandidatendag

Kandidatendag

Een greep uit de reacties:


Een heerlijk ontspannen dag, leuke workshops, een sfeervolle omgeving en perfect weer. Het is ook zo fijn om weer eens wat anders te doen dan werken. Ik heb nu al zin in de volgende keer. En zoals ik al zei: het is echt een mooi cadeautje. Bedankt!
Kristel


Vrijdag de 13de was voor mij een heel aangename dag: ongestoord kon ik me al dromend concentreren op waar ik naar toe wil werken; de dromen en vragen van de anderen voegden veel toe. De tweede workshop (persoonlijke effectiviteit) leverde een verdieping van een eerdere tweedaagse over communicatie plus een paar interessante gegevens op. Ontmoeting en herkenning: er deden mensen mee, met wie ik nog eens zou willen verder praten.
Anne


Voor mij was het een heerlijke dag, een uitstapje tussen alle drukte van het werk. Heerlijk om te praten over goede en slechte eigenschappen, hoe daarmee om te gaan en in te zien, dat slechte eigenschappen functioneel kunnen zijn en lang niet altijd negatief. Heerlijk om mee te dromen naar bijzondere landschappen, huizen en kamers en later via kleuren en vormen het heden en de toekomst te visualiseren. Beide bijeenkomsten….als een spiegel. Geen bolle spiegel, waarin je jezelf niet herkent. Geen vaag- spiegelende winkelruit, waarin je terloops een beeld herkent, maar een kristalheldere spiegel, die op vriendelijk confronterende wijze 'je eigen ik' (met bijbehorende slijtplekjes) in beeld brengt.
Jan


Ik wil dan ook iedereen van APM hartelijk bedanken voor deze fijne dag waarin ik weer een stukje meer van mezelf heb ontdekt! Bedankt voor de goeie zorgen de natjes en de droogjes. Dag lieve mensen van APM.
Lydia


De lunch was voortreffelijk. Buiten, in het stralende zonnetje, niet te warm en niet te koud. Harry had voor kersen uit eigen boomgaard gezorgd en die waren erg lekker… Dank aan Harry dus. De Persoonlijke Effectiviteits training: Hoe ontdekken we, onder andere, welke irrationele gedachten we over onszelf kunnen hebben en wat we er aan positieve, opbouwende gedachten tegenover kunnen zetten.
Hans


Mijn eerste workshop was het mobiliteitsspel.
De één vindt zichzelf een teamplayer en de ander vindt zichzelf individualistisch, de één is een denker, de ander een doener.
Zo kan ik nog wel even doorgaan met de verschillen op te noemen, want er komen heel wat eigenschappen en vaardigheden op tafel. Soms moet je een vaardigheid of eigenschappen weggeven aan een andere speler, en uitleg geven waarom je hem of haar dat kaartje wilt geven. Er is geen einde aan het spel dus is er ook geen winnaar.
Herma

brug